Barion Pixel

Ez a minta már jó néhány évvel ezelőtti „köszönőajándék” volt, amit a lányom alsós osztályfőnöke kapott meg a 4. év végén. Imádtam ezt a mintát és foglalkoztatott, hogy hogyan lehetne ebből többet kihozni.

Az jutott eszembe, hogy ez a minta milyen jól is nézne ki egy pólón. Álmodoztam, majd rákeresetem néhány póló mockupra (a mockup olyan szerkeszthető photoshop fájl, ahol különböző tárgyakra lehet rátenni a logódat). A bal oldali kép éppen egy ilyen mockup szerkesztet tkép, tehát nem elkészült igazi pólót mutat. Viszont emlékszem anno nagyon nagy sikert aratott. El is kezdtem utána járni, hogyan valósíthatom meg.

A legtöbb pólógyártó vállalkozás a piacon akkor még nem igazán tudott úgymond telibe, vagyis faltól falig nyomtatni. Egy helyet találtam, akik magára az anyagra nyomtatnak és abból lehett volna szabni varrni. Kicsit bonyolultnak tűnt a történet és egy idő elengedtem ezt az ötletemet, vágyamat.

Ekkor még vállalkozó voltam… Később újra alkalmazott lettem… majd a sors ismét úgy döntött, hogy megpróbáljam a vállalkozást…

Amikor újrakezdtem a vállalkozást átgondoltam, hogy mit tudok csinálni, mim van és mire vagyok/lehetek képes. Valahonnan előbukkant eza  minta és az ötlet a pólóval. Gondoltam 3 évvel később, de nekifutok újra ennek az ötletemnek. Megtaláltam ugyanazt a gyártót, aki az anyagra rányomta az eredeti mintát – ezt a karácsonyi mintával tettem -, és eg ypróbavarrással el is készült egy póló. De nem tetszett. Nem sikerült az anyagra jól ráilleszteni, méreteznia  mintát, így kényszermegoldásból furán lehetett csak kiszabni… Tovább keresgéltem, és megtaláltam egy másik lehetőséget, akik szintén ún. szublimációs eljárással a póló teljes terjedelmében ráteszik a mintámat. Ekkor póbaképp elővettem a rajzolt minőségű mintámat – ekkor még nem volt bedigitalizálva – és azt nyomtattam rá, hogy is néz ki.

Valójában tetszett a minta a pólón, de mivel ez egy kézi rajz volt, tudtam hogy szükséges a mintát bedigitalizálnom, hogy sokkal pontosabb és szebb legyen.

Ezt a kézi rajzos nyomtatott pólót végül elajándékoztam. kinek is adhattam volna, Tünde néninek az alsós osztályfőnöknek, aki rengeteget segített Panka lányom matek felvételi felkészülésében.

Szóval a digitalizálás nem kevés időmbe telt, de az eredménynel elégedett voltam. Nem maradt más mint nyomdába küldeni az új mintát. Ennek eredményét láthatod a webshopban.

Rajzos bögre – ékkövek

2 490 Ft

Maszk – ékköves csoport

2 190 Ft

Póló – ékköves teljes

7 390 Ft

Póló és szájmaszk – ékköves minta

Akció!

Original price was: 9 580 Ft.Current price is: 8 990 Ft.